東京農業大学 応用生物科学部 食品安全健康学科
生理機能学研究室
研究業績
ギャラリー
「2016年度」
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A combination of soy isoflavones and cello-oligosaccharides changes equol/O-desmethylangolensin
production ratio and attenuates bone fragility in ovariectomized mice.
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry、2016年8月、Fujii S, Takahashi N, Inoue H, Katsumata S, Kikkawa Y,
Machida M, Ishimi Y, Uehara M.
- Sulforaphane inhibits osteoclast differentiation by
suppressing the cell-cell fusion molecules DC-STAMP and OC-STAMP.
Biochem. Biophys. Res. Commun.、2017年1月、Takagi T, Inoue H, Takahashi N, Katsumata-Tsuboi R, Uehara M.
- Sulforaphene attenuates multinucleation of
pre-osteoclasts by suppressing expression of cell-cell fusion-associated genes
DC-STAMP, OC-STAMP, and Atp6v0d2. Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry、2017年1月、Takagi T, Inoue H,
Takahashi N, Katsumata-Tsuboi R, Uehara M.