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 東京農業大学 応用生物科学部 食品安全健康学科

  生理機能学研究室

研究業績

ギャラリー

「2016年度」

  1. A combination of soy isoflavones and cello-oligosaccharides changes equol/O-desmethylangolensin production ratio and attenuates bone fragility in ovariectomized mice. Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry、2016年8月、Fujii S, Takahashi N, Inoue H, Katsumata S, Kikkawa Y, Machida M, Ishimi Y, Uehara M.
     
  2. Sulforaphane inhibits osteoclast differentiation by suppressing the cell-cell fusion molecules DC-STAMP and OC-STAMP. Biochem. Biophys. Res. Commun.、2017年1月、Takagi T, Inoue H, Takahashi N, Katsumata-Tsuboi R, Uehara M.
     
  3. Sulforaphene attenuates multinucleation of pre-osteoclasts by suppressing expression of cell-cell fusion-associated genes DC-STAMP, OC-STAMP, and Atp6v0d2. Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry、2017年1月、Takagi T, Inoue H, Takahashi N, Katsumata-Tsuboi R, Uehara M.