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 東京農業大学 応用生物科学部 食品安全健康学科

  生理機能学研究室

研究業績

ギャラリー

「2013年度」

  1. Isoflavone metabolism and bone-sparing effects of daidzein-metabolites. J Clin Biochem Nutr, 52(3):193-201, 2013 Uehara M.
  2. Effects of short-term fructooligosaccharide intake on equol production in Japanese postmenopausal women consuming soy isoflavone supplements: a pilot study. Nutr J. 12:127, 2013年 Tousen Y, Uehara M, Abe F, Kimira Y, Ishimi Y.
  3. Prenylation enhances quercetin uptake and reduces efflux in Caco-2 cells and enhances tissue accumulation in mice fed long-term. J Nutr. 143(10):1558-1564, 2013Mukai R, Fujikura Y, Murota K, Uehara M, Minekawa S, Matsui N, Kawamura T, Nemoto H, Terao J.
  4. Endogenous Nitrated Nucleotide Is a Key Mediator of Autophagy and Innate Defense against Bacteria 、 Molecular Cell 、 2013年11月 、 Ito C, Saito Y, Nozawa T, Fujii S, Sawa T, Inoue H, Matsunaga T, Khan S, Akashi S, Hashimoto R, Aikawa C, Takahashi E, Sagara H, Komatsu M, Tanaka K, Akaike T, Nakagawa I, Arimoto H. 学術雑誌 、 共著
  5. Low and medium but not high doses of green tea polyphenols ameliorate dextran sodium sulfate-induced hepatotoxicity and nephrotoxicity. Bioscience, Biothechnology, and Biochemistry , 2013年06月 H. Inoue, M. Maeda-Yamamoto, A. Nesumi, T. Tanaka, A. Murakami 学術雑誌 、 共著